AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan elma çalmak

Kahve falında ağaçtan elma çalmak

Kahve falında ağaçtan elma çalmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan elma çalmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda bazı yardımlar alabilir veya maddi açıdan desteklenebilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan elma çalmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında elma armut çalmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında bahçeden elma çalmak onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı elma çalmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma çaldığını görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına işarettir.

Kahve falında yeşil elma çalmak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma çalmak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta elma görmek kişinin sıkıntıların artacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir