AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elma ağacı görmek

Kahve falında yeşil elma ağacı görmek

Kahve falında yeşil elma ağacı görmek düşmanlarla beraber oturmaya, şan şöhret, itibar kazanacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil elma ağacı gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, yapılacak anlaşmaları veya pazarlıkları ilgilendiren başlıklarda son dakika değişiklikleri yapmak için zaman ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında ağaçta yeşil elma görmek meşakkate düşeceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil elma ağacı görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta kırmızı elmalar görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine yorulur.

Kahve falında kurumuş elma ağacı görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına rivayet eder.

Kahve falında elma ve ağacını görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalettir.

Kahve falında elma armut ağacı görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma ve armut ağacı görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir