AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş elma ağacı görmek

Kahve falında kurumuş elma ağacı görmek

Kahve falında kurumuş elma ağacı görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş elma ağacı gördüyseniz:

  • Sonuçta herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Kahve falında kurumuş elma ağacı görmek duygularının ön plana çıkacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş meyve ağacı görmek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında kurumuş ağaç sulamak epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek huzura ve rahata kavuşacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında kurumuş erik ağacı görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş armut ağacı görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına yorulur.

Kahve falında kurumuş ağaç dalları görmek hasta ve üzgün olacağına, daha fazla mal sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kurumuş ağaç dalı kesmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir