AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta yeşil elma görmek

Kahve falında ağaçta yeşil elma görmek

Kahve falında ağaçta yeşil elma görmek çok ünlü bir kişi olacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçta yeşil elma gördüyseniz:

  • Genç insansanız ailelenizden büyük bir hediye veya para yardımı alabilirsiniz.

Kahve falında yeşil elma ağacı görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta yeşil elma görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Kahve falında evin içinde elma ağacı görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan elma toplamak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında elma ağacı çiçeği görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında kurumuş elma ağacı görmek makama ve rızka sahip olacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan elma düşürmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir