AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil alanı sulamak

Kahve falında yeşil alanı sulamak

Kahve falında yeşil alanı sulamak hasta olanlar için şifa bulmaya, sorunlarının günden güne artacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, koltuğunun da yükseleceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil alanı sulamak gördüyseniz:

  • Sadece normale dönüyor.

Kahve falında yeşil alanı sulamak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil düz alan görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil bir alanda koşmak kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kendini yeşil alanda görmek seyahatlere katılacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil alan görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşillik alan görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşillik alanda namaz kılmak sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil bir alan görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir