AnaSayfa / Genel / Kahve falında temizliğe gitmek

Kahve falında temizliğe gitmek

Kahve falında temizliğe gitmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, bekarsa evleneceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temizliğe gitmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde lehinize gelişen olaylar, elinize koz veren, sizi ödüllendiren veya takdir eden kişiler nedeniyle oldukça şaşırabilirsiniz.

Kahve falında kuru temizlemeciye gitmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evine temizliğe gitmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, görmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ev temizliğine gitmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, güzel günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuru temizlemeye gitmek kindar olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temizliğe gitmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişleri temiz görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında deterjanla temizlik yapmak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında evde temiz su görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir