AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut reçeli görmek

Kahve falında dut reçeli görmek

Kahve falında dut reçeli görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, içinin hafifleyeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, depresyona gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dut reçeli gördüyseniz:

  • Yardımcı olacağınız kişileri yaşam tarzınız üzerinde değişiklik yapmanızı sağlayabilirler.

Kahve falında dut reçeli görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut reçeli yapmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında dut reçeli yemek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında reçel yapmak kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erik reçeli görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tatlı reçel görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine inanılır.

Kahve falında çilek reçeli kaynatmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vişne reçeli yapmak kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir