AnaSayfa / Genel / Kahve falında donla kalmak

Kahve falında donla kalmak

Kahve falında donla kalmak falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına tabir olunur.

Kahve falında donla kalmak gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar profesyonel hayatınızın önüne geçebilir.

Kahve falında donla kalmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında don atlet kalmak çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında donup kalmak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe don görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında donmuş meyve görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısa don giymek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında don görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, varolan borçların ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında donarak ölmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, uykusuz geceler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir