AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeri kazmak

Kahve falında yeri kazmak

Kahve falında yeri kazmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, hastalıklarının azalacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeri kazmak gördüyseniz:

  • Yakında, sizin için en önemli şeyi belirledikten sonra daha rahat ilerleyebileceksiniz.

Kahve falında bir yeri kazdığını görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yer kazdığını görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalet eder.

Kahve falında yerleri kazmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yer kazmak hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeri kazmak gülen yüzünün solacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet eder.

Kahve falında yer kazmak malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yeri kazmak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar yeri kazmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir