AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe kazmak

Kahve falında bahçe kazmak

Kahve falında bahçe kazmak variyet sahibi olacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bahçe kazmak gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilir, maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında evin bahçesini kazmak çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, kara kara düşünür olacağına delalet eder.

Kahve falında bahçe kazmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeyi kazmak sevinçli bir haber alınacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede toprak kazmak stresten uzaklaşılacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağı kazdığını görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında kuyu kazmak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına rivayet eder.

Kahve falında elleriyle toprak kazmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kazma kazmak maddi gücünün yerine geleceğine, haksızlık yapmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir