AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil diş fırçası görmek

Kahve falında yeşil diş fırçası görmek

Kahve falında yeşil diş fırçası görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, büyük kazançlar getireceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil diş fırçası gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası aleyhinize gelişebilir, aşırılıklardan kaçının.

Kahve falında yeşil diş fırçası görmek kötü gününü de paylaşacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasını diş fırçalarken görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında diş fırçası almak hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında diş fırçası kaybetmek bekar ise evleneceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş fırçalayan birini görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işarettir.

Kahve falında diş fırçasını çöpe atmak bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında diş fırçası attığını görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, yeni bir sosyal çevreye gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının diş fırçasını kullanmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir