AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş fırçalayan birini görmek

Kahve falında diş fırçalayan birini görmek

Kahve falında diş fırçalayan birini görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, şansının açık olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, dualarının karşılığını alacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında diş fırçalayan birini gördüyseniz:

  • Ne yapmak istiyorsanız onu yapmaya çalışmalısınız.

Kahve falında diş fırçası attığını görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi diş fırçası görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, bütçesinin küçüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini diş fırçalarken görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine yorulur.

Kahve falında diş fırçasını kaybetmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine işarettir.

Kahve falında diş fırçası ve macun görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, ele geçen kazancın azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş fırçası satın almak hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş fırçası görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının diş fırçasını kullanmak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir