AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde dev dalgalar görmek

Kahve falında denizde dev dalgalar görmek

Kahve falında denizde dev dalgalar görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında denizde dev dalgalar gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında denizde dev dalga görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dev deniz dalgası görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dev deniz dalgaları görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine yorulur.

Kahve falında deniz dev dalgalar görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına delalet eder.

Kahve falında denizde dev dalgalar görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, ticaretinin açılacağına yorulur.

Kahve falında dev dalgaların altında kalmak kötü ve tatsız sözler işiteceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dev dalgalardan kaçmak malının ve parasının eksilmeyeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına işarettir.

Kahve falında dev dalga görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir