AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev köpek görmek

Kahve falında dev köpek görmek

Kahve falında dev köpek görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında dev köpek gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun tutumları canınızı sıkabilir.

Kahve falında dev köpek görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev elma görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini dev gibi görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, hacetinizin giderilmesine işaret eder.

Kahve falında dev gemi görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında dev dalgaları izlemek elinin darda kalmayacağına, şansının hep açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dev insanlar görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dev çilek görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet eder.

Kahve falında dev kertenkele görmek gelişim içine gireceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir