AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev akrep görmek

Kahve falında dev akrep görmek

Kahve falında dev akrep görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, işinin en iyisi olacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine yorulur.

Kahve falında dev akrep gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklediğiniz desteği vermiyor olabilirler.

Kahve falında dev akrep görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dev dalgaları izlemek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dev bir yılan görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde dev dalgalar görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında dev yumurta görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dev deniz dalgası görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, yeni başlangıçların yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında dev insan görmek sağlığını geri kazanacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir