AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok gelin ve damat görmek

Kahve falında birçok gelin ve damat görmek

Kahve falında birçok gelin ve damat görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, her şeyin ters gideceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, hedeflere ulaşamayacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birçok gelin ve damat gördüyseniz:

  • Gereken bağlantıları kurmalı ya da resmileştirmeli, alım satımları gerçekleştirmeli, anlaşmaları imzalamalı ya da doğru kişiyi bulduysanız kaçırmamalısınız.

Kahve falında birçok gelin damat görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birçok gelin ve damat görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, işlerindeki karın artacağına işaret eder.

Kahve falında birçok gelin görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna inanılır.

Kahve falında gelin ve damat görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine alamet eder.

Kahve falında damat gelin görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı gelin damat görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, onun zamanını çalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü gelin damat görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin damat görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir