AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye yağmur yağdığını görmek

Kahve falında bahçeye yağmur yağdığını görmek

Kahve falında bahçeye yağmur yağdığını görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, çok rahat bir nefes alacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bahçeye yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Gelişmelerin tam ortasında işe yarar bir plan yapabilmek zor olabilir veya her şey göründüğü kadar basit veya karmaşık olmayabilir.

Kahve falında bahçeye yağmur yağdığını görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içine yağmur yağmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında evinin içine yağmur yağdığını görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına inanılır.

Kahve falında düğününde yağmur yağdığını görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dışarıda yağmur yağdığını görmek zararların yakında telafi edileceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek içine düşen fesada yeniliceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kar ve yağmur yağdığını görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir