AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yaprak almak

Kahve falında yeşil yaprak almak

Kahve falında yeşil yaprak almak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil yaprak almak gördüyseniz:

  • Maddi riskler almamakta fayda var.

Kahve falında saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil salamura yaprak görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil yaprak almak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil tütün yaprağı görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında salamura yeşil yaprak görmek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, rakiplerini mağlup edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil yaprak sarması yemek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil asma yaprağı yemek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yapraklı ağaç görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir