Kahve falında yeşil cenaze örtüsü görmek

Kahve falında yeşil cenaze örtüsü görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, vaaz ve nasihate, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil cenaze örtüsü gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında yeşil cenaze örtüsü görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil örtülü cenaze görmek büyük borçlara girmeyeceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yatak örtüsü görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabutun üstündeki yeşil örtü görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil örtü örtmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil bir örtü görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabutun üzerinde yeşil örtü görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top