AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil örtülü cenaze görmek

Kahve falında yeşil örtülü cenaze görmek

Kahve falında yeşil örtülü cenaze görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, girilen yolda zarar edileceğine, refahının ve varlığının artacağına, yükseleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, mali krize gireceğine, başına uğursuz olayların geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil örtülü cenaze gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi canlandırabilir, güçlendirebilir veya yeni kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında yeşil cenaze örtüsü görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında yeşil örtülü cenaze görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, çocuklarının fazla olacağına delalettir.

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil yatak örtüsü görmek dertlerin aşılacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil örtülü tabutlar görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında tabuta sarılı yeşil örtü görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil bir örtü görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, kendini her konuda geliştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil örtülü yatır görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir