AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bot görmek

Kahve falında yeşil bot görmek

Kahve falında yeşil bot görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, sevdiğini söyleyeceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, huzursuz olacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bot gördüyseniz:

  • Bazı konularda abartılı tavırlar sergilememeye veya başkalarının sınırlarını aşmamaya dikkat edin.

Kahve falında yeşil bot giymek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye inanılır.

Kahve falında yeşil bot görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bot almak daha çok çalışılacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalettir.

Kahve falında kirli bot görmek yollarını ayıracağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bot giydiğini görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bot almak haneden birinin ayrılacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık bot görmek keyiflerinin yerinde olacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı ve bot görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, doğru karar veremeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir