AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli bot görmek

Kahve falında kirli bot görmek

Kahve falında kirli bot görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, sevap işleyeceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine delalettir.

Kahve falında kirli bot gördüyseniz:

  • Sizi her türlü onaylayan veya size uymayan yaşam tarzlarına ödün vermenize neden olan kişilere belli bir mesafede durmanızda fayda var.

Kahve falında kirli bot görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı bot görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında bot çalmak küskünlüklerin oluşacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde bota binmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hediye bot almak yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinliğin altına bot giymek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çizme yada bot görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hem dua alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişme bot görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir