AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı ve bot görmek

Kahve falında ayakkabı ve bot görmek

Kahve falında ayakkabı ve bot görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, zaferler kazanacağına, yeni iş teklifleri alacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, nazara geleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı ve bot gördüyseniz:

  • Kendinize karşı da dürüst olun.

Kahve falında bot ve ayakkabı görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı bot çizme görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine inanılır.

Kahve falında bot ayakkabı kaybetmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı ve bot görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, doğru olanı seçeceğine işaret eder.

Kahve falında bot ayakkabı görmek dinde tartışmaya, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı bot görmek sayılacağına ve sevileceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı botu görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bot ayakkabı giymek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir