Kahve falında yeşil bluz almak

Kahve falında yeşil bluz almak lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bluz almak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirin.

Kahve falında yeşil bluz giymek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bluz almak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bluz giydiğini görmek kısmetlerinin çoğalacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil bluz görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bluz denemek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, güvensizlik duymaya tabir olunur.

Kahve falında ipek bluz görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bluzu ters giymek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu bluz giymek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir