AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek bluz görmek

Kahve falında ipek bluz görmek

Kahve falında ipek bluz görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında ipek bluz gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında ipek bluz giymek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ipek bluz görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, yeni işler alacağına rivayet eder.

Kahve falında dar bluz görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, günlerini hastanede geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert bluz giymek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı bluz giydiğini görmek iş öğreneceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bluz çıkarmak sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak bluz görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bluz giymek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir