AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bluz görmek

Kahve falında yeşil bluz görmek

Kahve falında yeşil bluz görmek mali krize gireceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, endişelerinden kurtulacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bluz gördüyseniz:

  • Temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil bluz giydiğini görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil bluz almak hayır getirecek bir yola girileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil bluz giymek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil bluz görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine inanılır.

Kahve falında bluz giydiğini görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bluz yıkamak güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bluz hediye almak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli bluz görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir