AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik bir alan görmek

Kahve falında yeşillik bir alan görmek

Kahve falında yeşillik bir alan görmek keyfinin olmayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillik bir alan gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanın.

Kahve falında yeşil alanda görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşillik alanda koşmak canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına tabir olunur.

Kahve falında büyük yeşil alan görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil piknik alanı görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil alanda gezmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil bir alanda koşmak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini yeşil alanda görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik yeşil alan görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir