AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yeşil alanda görmek

Kahve falında kendini yeşil alanda görmek

Kahve falında kendini yeşil alanda görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, rızkın genişleyeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kendini yeşil alanda gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde önerilere veya yardım tekliflerine güvenebilirsiniz.

Kahve falında geniş yeşil alan görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, çok sevineceğine işaret eder.

Kahve falında yeşillik alanda yürümek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil bir alanda yürümek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil piknik alanı görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşillik alanda koşmak güzel huylarının değişeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil alan görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işinden ve parasından olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil alanda koşmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil düz alan görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir