AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisinden altın bilezik almak

Kahve falında birisinden altın bilezik almak

Kahve falında birisinden altın bilezik almak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birisinden altın bilezik almak gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın bir rahatsızlığı da olabilir.

Kahve falında eşinden altın bilezik almak girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, rakiplerinin üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında altın yüzük ve bilezik görmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, kazançlı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında evde altın bilezik bulmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü altın bilezik görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin kolunda altın bilezik görmek maddi çıkmazların biteceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate inanılır.

Kahve falında kollarda altın bilezik görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında sağ kola altın bilezik takmak işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, daha büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinden altın bilezik takmak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir