AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye gömmek

Kahve falında bahçeye gömmek

Kahve falında bahçeye gömmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, mutlu günler yaşanacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, yeni bir adım atılacağına, daha büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeye gömmek gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında bahçeye gömmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, işlerinin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü bahçeye gömmek herkesten ileriye gideceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine inanılır.

Kahve falında altını toprağa gömmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mezara birini gömmek insanların saygısının kazanılacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahı toprağa gömmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi toprağa gömmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında diri gömmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini tekrar gömmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir