AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşitli balık tutmak

Kahve falında çeşitli balık tutmak

Kahve falında çeşitli balık tutmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, zorlukların geride kalacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, maddi gücünün artacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşitli balık tutmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacınıza ulaşmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında çeşitli balık tutmak sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında çeşitli balık görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya inanılır.

Kahve falında çok çeşitli balık görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşitli balıklar görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşitli meyve ağacı görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşitli meyve yemek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşitli meyve görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kazançlı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında çeşitli lokum görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir