Kahve falında başkasının baklava yediğini görmek

Kahve falında başkasının baklava yediğini görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, dertlerinin artacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının baklava yediğini gördüyseniz:

  • Tutarsız veya tuhaf denilebilecek fikirler olayları çözmek yerine daha da karışık hale getirebilir.

Kahve falında birine baklava yedirmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına işaret eder.

Kahve falında fıstıklı baklava yediğini görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında baklava yediğini görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin baklava yediğini görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının baklava yediğini görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında baklava yufkası görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve baklava almak hayatının düzene gireceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında birine baklava vermek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir