AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye marul dikmek

Kahve falında bahçeye marul dikmek

Kahve falında bahçeye marul dikmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kötü düşmana, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında bahçeye marul dikmek gördüyseniz:

  • Açıkça ortada olan şeylerin dile getirilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında bahçeye marul dikmek öz güven kazanacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında marul dikmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlaya marul dikmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında marul fidesi dikmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında marul fidanı dikmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında marul bahçesi görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, kazancının günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında bahçeden marul toplamak sorunların zor bir durum yaşatacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede marul görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir