AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye sebze dikmek

Kahve falında bahçeye sebze dikmek

Kahve falında bahçeye sebze dikmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, alkış alacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeye sebze dikmek gördüyseniz:

  • Çok fazla hakim olmadığınız konularda katılımcı girişimlerde bulunmamanızda fayda var.

Kahve falında bahçeye sebze dikmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında sebze dikmek sorunlarının biteceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sebze fidanı dikmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında sebze fidesi dikmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa sebze dikmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında bahçeden sebze çalmak cesaret ve inançla hareket edeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede meyve sebze toplamak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meyve ve sebze bahçesi görmek insanlara öncülük edeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir