AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye birşeyler dikmek

Kahve falında bahçeye birşeyler dikmek

Kahve falında bahçeye birşeyler dikmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yol alacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeye birşeyler dikmek gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız üzerinizde, sorulan sorulara farklı saatlerde farklı cevaplar verebilirsiniz.

Kahve falında bahçeye çiçek dikmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, refah düzeyinin yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeye birşeyler dikmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeye sebze dikmek can bulacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeye biber dikmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeye soğan dikmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında bahçe dikmek böylece işlerini yoluna sokacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeye ağaç dikmek daha fazla gelire kavuşacağına, rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeye fidan dikmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir