AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye soğan dikmek

Kahve falında bahçeye soğan dikmek

Kahve falında bahçeye soğan dikmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeye soğan dikmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri samimi bulmayabilirsiniz.

Kahve falında bahçeye soğan dikmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, çok pişmanlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında soğan dikmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında mezara soğan dikmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında çiçek soğanı dikmek hayattan yana keyif bulacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında toprağa soğan dikmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet eder.

Kahve falında tarlaya soğan dikmek çok zengin olacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lale soğanı dikmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğan sarımsak dikmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir