Kahve falında yeşil ayı görmek

Kahve falında yeşil ayı görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, az çalışarak çok gezeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil ayı gördüyseniz:

  • Mesaj vermek, ön plana çıkmak, belli işleri başlatmak veya tamamlamak ya da iletişim ağınızı geliştirmek için doğru zamandasınız.

Kahve falında yeşil ayı görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ayı öldürmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, doktordan doktora koşturacağına yorulur.

Kahve falında bayılan birini ayıltmak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayı ve kedi görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayı serbest bırakmak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayı yaralamak adından söz ettirecek adımlar atacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayı pisliği görmek fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Kahve falında kasım ayı görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top