AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayılan birini ayıltmak

Kahve falında bayılan birini ayıltmak

Kahve falında bayılan birini ayıltmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalettir.

Kahve falında bayılan birini ayıltmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan istikrar sağlanabilir.

Kahve falında bayılan birini ayıltmak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında bayılanı ayıltmak önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, mesleğinde atılım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesini bayılmış görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, kazancının eksileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını bayılmış görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük baykus görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını bayılmış görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında deniz baykalı görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına rivayet eder.

Kahve falında bayılan bir kadın görmek cesaretini yeninden toplayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir