Kahve falında kasım ayı görmek

Kahve falında kasım ayı görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine yorulur.

Kahve falında kasım ayı gördüyseniz:

  • Değişiklik size iyi gelebilir.

Kahve falında kasım ayı görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında kasım ayında kar görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kasım ayını görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayı saldırısına uğramak sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, büyük borçların altında ezileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz ayı yavrusu görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayıya taş atmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane ayı görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ayıya ateş etmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir