Kahve falında ayı ve kedi görmek

Kahve falında ayı ve kedi görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı ve kedi gördüyseniz:

  • Duygularınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında kedi ve ayı görmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ayı ve kedi görmek para biriktirebileceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında ayıyla dost olmak fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayıyı görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı çok büyük görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayı taşlamak yeni kapılar açılacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında ayı ve kurt görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında ayı tarafından öldürülmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, mutlulukların yarım kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir