AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye biber dikmek

Kahve falında bahçeye biber dikmek

Kahve falında bahçeye biber dikmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, suçlamalardan aklanılacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeye biber dikmek gördüyseniz:

  • Küçük şeyleri büyüterek karşınızdakine saygısız tutumlar içine girmeniz olasıdır.

Kahve falında bahçeye biber dikmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında ipe biber dikmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, iş projelerinin gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil biber dikmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında biber fidanı dikmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıya biber dikmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domates biber dikmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa biber dikmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kişinin kazancının artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir