AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan yediğini görmek

Kahve falında yeşil soğan yediğini görmek

Kahve falında yeşil soğan yediğini görmek malının artacağına, düşmanlarını kaybetmeye, sevdiklerini de koruyacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil soğan yediğini gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız yapacaklarınızın garantisi gibi görünebilir.

Kahve falında yeşil soğan yediğini görmek işlerinde başarı elde edeceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğan yediğini görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan yediğini görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin soğan yediğini görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının soğan yediğini görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, mutluluktan havalara uçulacağına yorulur.

Kahve falında taze soğan yedirmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze soğan yediğini görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe soğan yedirmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir