AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta armut toplamak

Kahve falında ağaçta armut toplamak

Kahve falında ağaçta armut toplamak sağlığın bozulacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, sarsılacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta armut toplamak gördüyseniz:

  • Ticaret, hukuk, halkla ilişkiler, medya ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında ağaçtan armut toplamak küskünlüklerin oluşacağına, rahatsızlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan armut topladığını görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta armut toplamak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, başının ağrıyacağına tabir olunur.

Kahve falında armut ağacından armut toplamak geleceğinin parlak olacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan armut koparmak evlenme yolunda adım atacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında armut ağacından armut yemek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan armut yemek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine yorulur.

Kahve falında armut ağacına çıkmak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir