AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye beton atmak

Kahve falında bahçeye beton atmak

Kahve falında bahçeye beton atmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçeye beton atmak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşabilmenize ya da bazı problemleri çözmenize yardımı olabilecek kaçınılması zor gelişmeler yolda olabilir.

Kahve falında bahçeye beton atmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında beton atmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında betondan yapılmış merdiven görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beton zemin görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beton harcı görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında beton kolon görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına alamet eder.

Kahve falında beton kapı görmek yaşama sevincine kavuşacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işarettir.

Kahve falında betonda uyumak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir