AnaSayfa / Genel / Kahve falında betonda uyumak

Kahve falında betonda uyumak

Kahve falında betonda uyumak bol kazanç getireceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, konfor içinde olacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, çok daha mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında betonda uyumak gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız kişlerden kolayca etkilenebilirsiniz.

Kahve falında betonda uyumak gelişeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Kahve falında beton karıştırmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına delalet eder.

Kahve falında beton merdiven çıkmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beton merdiven görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında beton köprüden geçmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beton köprü görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında beton ev görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına işarettir.

Kahve falında beton merdiven yapmak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir