AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton atmak

Kahve falında beton atmak

Kahve falında beton atmak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında beton atmak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan bir kimseyseniz ilişkilerinizde apayrı bir canlılık hissedebilirsiniz.

Kahve falında beton atmak hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, yatırımlarının kar getireceğine inanılır.

Kahve falında bahçeye beton atmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında beton tavan görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında beton yer görmek Allah katında yükseleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında beton köprüden geçmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine işaret eder.

Kahve falında inşaata beton dökmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beton harcı yapmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beton harcı görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir