AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil şeker yediğini görmek

Kahve falında yeşil şeker yediğini görmek

Kahve falında yeşil şeker yediğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, zahmetinin çoğalacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil şeker yediğini gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaşamamak için gerçekçi olmalısınız.

Kahve falında yeşil şeker yediğini görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ata şeker yedirmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında elma şekeri yediğini görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayram şekeri yediğini görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında çikolatalı şeker yediğini görmek eksiği kendinde bulacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında pamuk şeker yediğini görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına tabir olunur.

Kahve falında toz şeker yediğini görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine inanılır.

Kahve falında şeker yediğini görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir