AnaSayfa / Genel / Kahve falında terastan bakmak

Kahve falında terastan bakmak

Kahve falında terastan bakmak Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hayırlı işlere girileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında terastan bakmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak veya karışıklık yaşamak istemiyorsanız olası tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında terastan bakmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına yorulur.

Kahve falında terastan denize bakmak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teras katı görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında terasta olmak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına yorulur.

Kahve falında terastan atlamak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında terasta yatak görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine delalet eder.

Kahve falında terastan düşmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında evin terasına çıkmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir