AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudak kanaması görmek

Kahve falında dudak kanaması görmek

Kahve falında dudak kanaması görmek arzuların yerine geleceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kişiye hep umut olacağına alamet eder.

Kahve falında dudak kanaması gördüyseniz:

  • Ailece katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı buluyorsunuz.

Kahve falında dudağının kanamasını görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudak kanaması görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, çok iyi işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağın kanaması görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanamanın olduğunu görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanama geçirmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının burnunun kanaması görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kana kana bira içmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kana kanasu içmek sıkıntıların artacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir