AnaSayfa / Genel / Kahve falında kana kana şarap içmek

Kahve falında kana kana şarap içmek

Kahve falında kana kana şarap içmek mallarının eksileceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalettir.

Kahve falında kana kana şarap içmek gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle bazı sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Kahve falında kana kana şarap içmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında şarap içmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilmeden şarap içmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine delalettir.

Kahve falında üzüm şarabı içmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında sıcak şarap içmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle şarap içmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına işaret eder.

Kahve falında ekşi şarap içmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı şarap içmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir